Cine suntem si cum te putem ajuta

Stim ce inseamna sa planifici o calatorie si stim cat de greu este sa gasesti destinatia potrivita, biletele de avion, hotelul si mai ales sa gasesti informatiile de care ai nevoie ca sa planifici totul in cel mai mic detaliu si la cel mai avantajos pret.

Suntem o echipa de profesionisti in turism si ne propunem sa oferim ajutorul nostru companiilor si persoanelor care vor sa scape de bataia de cap pe care o reprezinta planificarea calatoriei.

Activam pe piata din anul 2018, iar acest timp ne-am crescut atat portofoliul de destinatii cat si numarul de clienti parteneri care au calatorit si calatoresc in continuare cu noi.

Serviciile noastre raspund unei nevoi clare, pe care am identificat-o in randul companiilor, dar si nevoilor personale atunci cand vine vorba despre planificarea calatoriei.

Traim in era mobilitatii, iar companiile nu mai activeaza doar pe plan local ci dezvolta cu usurinta relatii internationale cu parteneri din alte tari. Asta inseamna ca nevoia firmei de a-si trimite specialistii sa intalneasca partenerii din alta tara, reprezinta si o munca in plus din partea companiei pentru a organiza aceste calatorii de business.

Si aici intervenim noi.

Ne spui datele calatoriei si destinatia, iar noi gasim cele mai eficiente modalitati de a calatori si cele mai bune oferte, indiferent ca discutam despre un angajat sau grupuri mai mari din companie.

Scopul nostru este sa oferim cea mai simpla si eficienta modalitate de a calatori in scop de business, dar si cea mai placuta sedere.

Valorile noastre

Siguranta

Ofertele pe care ti le oferim sunt pachete in care credem, pe care le-am verificat si pe care le-am pregatit pentru a servi nevoile pe care le ai atunci cand calatoresti.

Integritate

Stim diferenta dintre informatie si marketing. Pentru noi, cel mai bun marketing e treaba bine facuta, asa ca informatiile pe care ti le oferim sunt bine documentate, valoroase si au scopul de a te ajuta sa iei deciziile cele mai bune pentru compania sau familia ta.

Flexibilitate

Stim ca nevoile pe care le ai atunci cand calatoresti sunt specifice. Pentru asta, expertii nostri iti stau la dispozitie, te ajuta sa iti planifici calatoria si iti pregatesc o oferta personalizata dupa nevoile tale.

Munca in echipa

Punem pret pe ce am construit impreuna la Business Trip, stim ca rezultatele noastre sunt rezultatele intregii echipe si stim ca fara partenerii nostri, n-am fi ajuns atat de departe. Pentru noi, orice partener nou e un membru al echipei pe care il ajutam cu drag sa gaseasca cele mai bune solutii pentru corporate travel.

Viziunea noastra

Credem in fiecare specialist de la Business Trip si cautam fiecare dintre noi sa devenim mai buni la ceea ce facem, dar mai mult decat atat, credem in puterea echipei.

Cautam sa crestem impreuna, sa ne dezvoltam atat pe plan profesional cat si pe plan personal pentru a creste calitatea serviciilor pe care le oferim partenerilor nostri.

Business-trip este o companie de familie, creata pentru a raspunde nevoii de corporate travel pe care companiile o au. Gandim pe termen lung si vrem sa cream relatii durabile, bazate pe incredere, cu partenerii nostri. Suntem experti in domeniul turismului si toata expertiza noastra o punem la dispozitia companiei tale.